Vénusz Projekt

#freeSZFE - A mozgalomról Bánföldi Rebekával és Zétényi Linával

Episode Summary

A #freeSZFE mozgalom bőven nem csak az egyetemről szól: nagyon sok fontos, univerzális mondanivalóval szolgál bátorságról, emberségről, demokráciáról, a jogaink érvényesítéséről és az igazunk melletti kiállásról. Milyen a mozgalom “belülről”? Kikhez szól - és kikhez sikerült eljuttatni a kezdeményezés hírét? Sikerült túllépni a #freeSZFE-nek a saját közegén? És mi a folytatás? Ebben az epizódban két SZFE-s diákkal, Zétényi Linával és Bánföldi Rebekával beszélgettünk, akik maguk is aktívan részt vettek a mozgalomban.

Episode Notes

A #freeSZFE mozgalom bőven nem csak az egyetemről szól: nagyon sok fontos, univerzális mondanivalóval szolgál bátorságról, emberségről, demokráciáról, a jogaink érvényesítéséről és az igazunk melletti kiállásról. Milyen a mozgalom “belülről”? Kikhez szól - és kikhez sikerült eljuttatni a kezdeményezés hírét? Sikerült túllépni a #freeSZFE-nek a saját közegén? És mi a folytatás?

Ebben az epizódban két SZFE-s diákkal, Zétényi Linával és Bánföldi Rebekával beszélgettünk, akik maguk is aktívan részt vettek a mozgalomban.